برگزاری دورههای آموزشی ویژه مدیران در قزوین
مدیر مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آینده نگری استان:
برگزاری دورههای آموزشی ویژه مدیران در قزوین
مدیر مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آینده نگری استان گفت: دوره آموزشی آسیب شناسی اجتماعی و فرهنگی، ویژه مدیران ارشد، میانی و پایه دستگاه های اجرایی استان با هدف پاسخگویی سریع به تحولات محیطی، مهار بحران های مختلف اجتماعی و سیاسی و تقویت سرمایه اجتماعی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین؛ هادی صادق دقیقی صبح پنجشنبه در این دوره آموزشی که در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: امسال در کشور برنامه ای با عنوان دوره های تخصصی راهبردی و مسئله محور با ۱۰ عنوان دوره آموزشی تعریف و به استان ها ابلاغ شده است.
وی افزود: دوره آسیب شناسی اجتماعی و فرهنگی اولین دوره از دوره های تخصصی راهبردی و مسئله محور است.
مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان تصریح کرد: این دوره ها در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، مدیریت بحران و مسائل عمومی کشور تعریف شده است.
دقیقی با اشاره به الزام حضور مدیران در دوره های تخصصی راهبردی و مسئله محور توسط استاندار، ادامه داد: تا پایان سال ۱۰ عنوان دوره آموزشی به مدت ۴۰ ساعت برای مدیران دستگاه ها برگزار خواهد شد.
همچنین رییس پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انسانی به عنوان سخنران در این دوره آموزشی اظهار داشت: به کاربردن واژه آسیب شناسی مسایل مختلف جامعه از سوی مدیران سازمان ها یک خطای بنیادی در فهم جامعه ایران بوده و به جای آن باید به مساله شناسی پرداخته شود.
نعمت اله فاضلی افزود: مفهوم جامعه شناسی که به طور فراوانی توسط مدیران سازمان ها به کار می رود خطای بسیار بالایی در جامعه ایجاد کرده و باید به جای آن مساله شناسی را مورد توجه قرار داد.
وی با اشاره به اینکه به جای اندازه گیری، فهم مساله است که مدیران را برای حل مشکلات کمک می کند، تصریح کرد: جهان بینی آسیب شناسی مدیری را موفق می داند که گندیدگی ها را با زبان آمار به تصویر دربیاورد که در نتیجه آن عاملیت و خلاقیت انسان، آسیب تلقی می شود.
رییس پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انسانی افزود: جامعه ماشین نیست که مدیریت به هر شکلی که خواست آن را جلو ببرد بلکه تعلقات، هنرها، گویشها و فلسفه هایی دارد که آن را می سازند و صحیح نیست که انسان های جامعه را به اجبار همراه خود کرد.
فاضلی خاطرنشان کرد: این نگاه آسیب شناسی، بودن انسان را انکار کرده و به جای هدایت انسان ها، دایم به دنبال مسلط شدن به جامعه است هرچند که این یک توهم است که با این روش جامعه در چنگ سازمان ها قرار گیرد.